Utfordring!

For noen dager siden fikk jeg en utfordring av Monica.
Det går ut på at jeg skal skrive 7 ting om meg selv, og sende utfordringen videre til 7 andre bloggere.

Gidder ikke skrive en haug med informasjon som de aller fleste av dere allerede vet, derfor skal jeg heller prøve å finne noe dere IKKE vet!


1.  Jeg heter egentlig ikke Lilli. Dette er et navn jeg har blitt kalt siden 3 klasse? Kom av barne tvs Lillys butikk. Mitt folkeregistrerte navn er Lill Renate.

2.  Jeg studerer velferdsfag på høgskolen i Oslo, som går ut på Norges velferdshistorie, politikk og juss.  Ikke noe jeg hadde planer om, men fikk plutselig en drøm om å bli politiker, ja politiker ja!

3.   Jeg er ikke en av de som må ha mennesker rundt meg hele tiden. Jeg trives alene og kunne aldri bodd sammen med en venninne. Kanskje jeg blir en av disse som bor alene oppi skogen med en haug med katter?

4.  Har store søvnproblemer, bruker reseptbelagte sovemedisiner, men prøver å la være å bruke de så ofte. De eneste som funker er nemlig de som gir deg en skikkelig hangover dagen etter. Alltid hatt problemer med å sovne, men i de siste årene har jeg kunnet ligge og stirre i taket en hel natt uten å slukne. Kunne telt så mange sauer at sauebestanden i Norge ville vært en liten maur i forhold. 

5.  Jeg liker å irritere meg selv. Går inn på blogger osv der jeg vet jeg blir provosert. Og det kommer faktisk noe fornuftig ut av det. Blir alltid på mitt mest kreative når jeg er sint, når det gjelder skoleoppgaver, rydding og andre ting. Ryddingen går aldri så lett som når jeg er skikkelig forbanna!

6. Har totalt angst for at dyr skal bli overkjørt når jeg ser de på veien. Dette ble mer ekstremt for noen år siden da jeg så nabo katten bli påkjørt mens jeg stod og ventet på bussen til skolen, og svinet bare kjørte videre! DERFOR er Luna innekatt, jeg ville aldri fått fred om hun hadde vært ute alene. Prins så jeg tusle over veien her om natta, så nå er det like før jeg ber huseierne om å gi han uteforbud også!

7.  For noen mnd siden fikk jeg diagnosen MS, multippel sklerose. Starter på bremsemedisinen denne mnd, sprøyter.. gooosh jeg gleder meg! There.. Its out!


Jeg utfordrer:
Hoyesen
Tonje
Silje Helena
Vivi Marie
Hege
Katharina
Maria

6 kommentarer

Monica

04.feb.2010 kl.16:30

Jeg vet hvilken blogg du kan se på for å bli irritert å få en god latter innimellom.. eller vent, du vet det jo selv... :-D

H O Y E S E N

04.feb.2010 kl.17:08

Oi så kult! Skal ta utfordringen etter jeg har svart på noen komentarer;)

H O Y E S E N

04.feb.2010 kl.17:35

da er den lagt ut hvis du vil se;)

Lilli

04.feb.2010 kl.18:25

Monica: Tro meg, jeg vet om flere enn èn! ;)

monica madsen

04.feb.2010 kl.20:03

Få høre :P

tonje

05.feb.2010 kl.12:28

Artig :) Jeg har ikke tatt den enda, men skal huske på å gjøre det :)

Skriv en ny kommentar

Lilli

Lilli

22, Drammen

Blogger om livet med MS, Shopping, dyrehagen, meninger etc.bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits