Trening

Jeg har egentlig ikke vært så særlig aktiv etter jeg sluttet å trene med fysioterapeuten i sommer, hvorfor jeg sluttet der kommer det ett innlegg om en annen gang.
Har alltid hatt ett behov for at noen presser meg for at jeg skal gjøre det, samtidig som jeg setter meg ned og gjør nøyaktig det motsatte av hva du ber meg om, hvis du irriterer meg. Fin kombinasjon - Nei..

Men for ett par uker siden, fikk jeg det plutselig for meg at jeg måtte begynne å trene igjen. Og det har jeg gjort, mer enn noen gang tror jeg. Forrige uke dro jeg frem wii fit nesten hver dag. Og nei jeg tar så klart ikke bare de små pingle treningene hvor du knapt beveger deg. Favoritten min har alltid vært joggingen, men nå har jeg oppdaget step og boksing. I følge vekten går den opp og ned og påstår at det ikke blir noen forskjell, og naiv som jeg er trodde jeg så klart på den og prøvde meg på ketose kur, noe som virkelig ikke var for meg siden den også gikk uttover treningen min. Trening er det eneste som fungerer i lengden, har absolutt ingen tro på slike "mirakel" kurer.

Da jeg var i Oslo forrige helg, fikk jeg plutselig ikke igjen jakken min, og jeg mener ikke at den bare var trang. Jeg hadde rett og slett ikke en sjans i havet for å få presset den igjen. Fråtset litt vel mye i julemat i år ja. Men etter 1(!) ukes trening gikk den plutselig igjen nå i helgen. Så kanskje man ikke alltid skal stole på denne vekten allikevel. Etter å ha lagt sammen alle kaloriene jeg forbrente ved trening forrige uke, kom jeg frem til at jeg faktisk har forbrent ett normalt kalori inntak for en hel dag. Den får meg i tillegg til å føle meg mye bedre, jeg orker liksom litt mer enn å sitte i sofaen hele dagen, og jeg sover godt, og er så mye som det er mulig, smerteløs om natten.
Motivasjon til å fortsette sa du, gjett om!


Er du flink til å trene?

15 kommentarer

VERONICA

01.feb.2011 kl.23:25

SV: Er så mange som skryter av Lush:) Og bare hørt positive ting om det.

Jeg selv har aldri prøvd de, men har kjempelyst:) Har selv ganske tykt hår, og må børste håret flere ganger om dagen for at de ikke skal floke seg. Hvor kjøper du Lush produkter forresten?:) Har så lyst å prøve det !

VERONICA

01.feb.2011 kl.23:27

WiiFit er så gøy:D Og ekstra gøy når man får resultater for det ja !

VERONICA

01.feb.2011 kl.23:52

Fant det ut nå forresten på lushnorge sin hjemmeside:P Pluss at jeg leste lenger ned på bloggen din at du kjøpte det i Oslo. Har ikke lagt merke til at de har det på byporten jeg, sikkert fordi jeg ikke trodde de hadde det der:P Men hva heter den shampoen du bruker?:) Tenkte å teste den ut. Siden jeg også ha så tykt hår, og håret mitt floker seg så lett.

ANNIKA

02.feb.2011 kl.00:01

Huff, jeg trener null... Må komme meg igang før sommeren engang.

VERONICA

02.feb.2011 kl.00:33

SV: Å jaaa:) Der ja, ja da er jeg ganske sikker på hvor den ligger;P Når du sa "du kjenner du nærmer deg av lukten". Hehe. Har aldri vært der, kun gått forbi. Ja leste at de skal tilsvare 3 flasker shampoo ja:) Da er ikke prisen i det hele tatt ille, mener jeg:) Så skal helt klart ta meg en titt der og teste ut endel:)

Toonje <3

02.feb.2011 kl.01:34

Sv: Ja e det å;)

"Sofie"

02.feb.2011 kl.06:24

Du er flink som orker å trene! etter jeg fikk ms orker jeg ikke det mer nesten :/

Sofie

02.feb.2011 kl.07:19

Jeg har kommet igang igjen med treningen, på ordentlig nå, og snart skal jeg og 7 andre flinke bloggere starte en fellesblogg med tema trening og motivasjon! Følg med ;)

www.an9i.blogg.no

02.feb.2011 kl.08:08

mener jeg er veldig flink til å trene ja=) gikk idrettsfag i tre år og har vært medlem på 3t i to og i tilegg til at jeg har en hund som trener veldig mye morsjon :)

Olivia

02.feb.2011 kl.08:30

trener nesten hver dag :)

Lilli

02.feb.2011 kl.09:47

"Sofie": Jeg er veldig sånn i begynnelsen, men så går treningen over ett visst punkt og da får jeg plutselig mye mer energi. Men det jeg fortsatt sliter med er de vanvittige smertene i ribbeina, som jeg pleier å få når jeg anstrenger meg ;/

Marthina

02.feb.2011 kl.12:23

jeg suger i å trene så det eer så greit!
SV: Hørtes ut som en skikkelig fin morgen :P HA en fin dag fordet :-)

Lea-Kommenterer tilbake :)

02.feb.2011 kl.13:54

Eni med "sofie".Men nor vi snakker om meg,Og trening.Hahahhahah :P

Casandra

02.feb.2011 kl.16:17

EEEE.... flink til å trene ja(kremt) jeg har vært skadet i to år, så jeg har måttet slutte på det jeg holt på med, og jeg som hatter styrke gadd rett å slet ikke å gjøre det, men nå har jeg operert, så skal vi se om når det ikke lenger gjør vont å trene om jeg begynner på nytt. Lykke til ;)

Skriv en ny kommentar

Lilli

Lilli

22, Drammen

Blogger om livet med MS, Shopping, dyrehagen, meninger etc.bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits