Stress med tights

Gud for ett vær! Jeg har egentlig sagt til meg selv, at jeg skal bli inne til isen forsvinner, men funker dårlig når man har legetimer, og folk ikke sender det de skal i posten.
Jeg trodde jeg hadde god tid i dag (som vanlig). Men etter å ha smurt ansiktet mitt med hydrokortison så jeg plutselig ut som en solbrent ballong, herregud er jeg allergisk mot det også nå da.. Disse sprøytene gjør meg allergisk mot litt av hvert tydeligvis.
Jeg tror jeg må ut å kjøpe meg ett nytt lager med tights, for det er jo hull i alle jeg har, sånne småhull som irriterer meg. Og i stresset finner jeg jo aldri de to basicene som er nye, så endte med at jeg måtte dra på meg treningstightsen. Hvorfor bruker du den ene av to uten hull som treningstights, når du uansett trener hjemme lilli..? Tror hjernen min har tatt ferie, sammen med resten av kroppen min.
Fikk såklart dårlig tid til bussen, og tok meg en liten sklitur nedover til bussen, ja så klart falt jeg igjen. Snø over hele meg og kliss våt. Krysser fingrene for at jeg ikke blir forkjølet.
Herregud for ett rotete og negativt innlegg jeg skriver nå, men jeg er sliten og føler egentlig bare for å holde senga, så da er det vel lov?Flink til å lage hull i tightsene dine du også kanskje?

8 kommentarer

Emma

10.feb.2011 kl.16:11

jeg å ble våt i dag...

Tonjes music

10.feb.2011 kl.16:36

Er irriterende når det blir små hull i tightsen!

Sv: Takk for kommentaren :)

stinebmarie

10.feb.2011 kl.17:08

Pleier å være flink til det, ja. Hehe. Bare stress.

Sofie

10.feb.2011 kl.19:52

Oh yes, det blir alltid hull på innsiden av lårene. Bruker mye dongrishorts over så det gnisser ekstra mye der. Og jeg finner aldri igjen den go'modellen jeg fant på HM for et par år siden..

» seline k

10.feb.2011 kl.20:10

haha, får hull i alle klærne mine jeg :p

Rødhette

11.feb.2011 kl.09:30

Takki :3

Stine Camilla

11.feb.2011 kl.11:42

Sv: Hehe :p Ja, jeg var kjempe heldig =)
Klem Stine Camilla

~ Runa

14.feb.2011 kl.14:15

Jeg klarer hele tiden å lage hull i mine tightser nede ved skritte -.-

Skriv en ny kommentar

Lilli

Lilli

22, Drammen

Blogger om livet med MS, Shopping, dyrehagen, meninger etc.bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits