Valentines bullshit

Blogg.no flyter over av innlegg med overskriften valentine i dag, og jeg kan ikke gjøre annet enn å le av dere alle sammen.
Er du i ett forhold forventes det alt det typiske klisset, og er du singel er dette dagen hvor du skal sitte å grine med sjokeladeesken i hånden.
Hvorfor i alle dager trenger man en dag for å vise hvor glad man er i hverandre? Er ikke dette noe man burde gjøre året rundt. Det er vel kanskje sånn det har blitt med tiden, for hvor mange er ikke sammen bare fordi de har slått seg til ro. Er jeg den eneste som ikke ser poenget med å slå seg til ro, og bare være i ett forhold for å være det? Og hvorfor har mennesker så vanskelig for å være alene egentlig?   
Jeg vet ikke engang om jeg tror på at mennesket er ment for å være i ett forhold.
Hvor mange forhold er det ikke som ender med utroskap og krangling, tror du ikke dette kommer av nøyaktig denne grunnen av at dere ikke er ment for å være i ett forhold i det hele tatt?
Er jeg litt kynisk nå kanskje, vel jeg er i allefall realistisk nok til og ikke å være den som sitter hjemme og venter på en som er ute og driver på med gud og hvermann og oppfører seg som en annen huleboer..


We♥it

Er jeg kynisk eller realistisk nå?

7 kommentarer

Mildrid Vedvik

14.feb.2011 kl.16:27

Jeg er ikke helt enig det du skriver her.

De fleste som er sammen og er glad i noen sier det til hveradre vær eneste dag, hver dag , hvert år. Valentins dagen er dagen da man skal sette ekstra pris på hverandre og gjøre noe ekstra spesiellt sammen med sin kjære. At de aller fleste forhold ender i utroskap og krangling er det sikkert mange som gjør, men absolutt IKKE de fleste. I et forhold skal man være ydmyk, ærlig og tilgi hverandre, klandre seg selv for en feil, gjør man ikke det er det ikke rart det blir slutt. Noen er ment for hverandre, noen ikke. derfor noen ar slutt, og noen varer.
jeg velger å tro vi er utro fordi vi da ikke har funnet nettopp den rette. Forhold eller ikke forhold er vel veldig personlifghetsbasert og jeg tror det kommer veldig an på hvordan du er. Men, jeg tror faktisk vi er ment for å være sammen, men at det bare tar forskjellig tid fra person til person. Krangle gjør vi for å bli sterkere sammen. Overlever du ikke kranglen, har du ikke funnet den rette. Sånn tenker jeg hvertfall. for en klissete verden vi lever i..

Solveig Kristine

14.feb.2011 kl.17:15

helt enig

Muffkid

14.feb.2011 kl.17:22

Du er nok heller realistisk. Skal man være romantisk, kan man være det hele året. Og dessuten er ikke mennesker monogame, så forhold er egentlig ikke noe for mennesker :]

Lilli4n - kommenterer tilbake :)

14.feb.2011 kl.17:25

Syns valentinsdagen er koselig jeg ! ^^

'' Selv om den egnetlig er som alle andre dager ''

~ Silje ~ Aalesund`s FK !! <3

14.feb.2011 kl.18:51

sv : hehe ho hater å fryse :p Men det er vel ingen som liker å fryse :p

Ja e sååå enig med deg ang valentines day... burde jo være selvfølge at man viser andre at vi er glad i dem :p

Marie

14.feb.2011 kl.19:05

enig !

Skriv en ny kommentar

Lilli

Lilli

22, Drammen

Blogger om livet med MS, Shopping, dyrehagen, meninger etc.bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits