Black Swan

Jeg ble veldig skeptisk til denne filmen da jeg fikk høre hvem som stod bak den. Requiem for a dream ble nemlig litt for rotete for meg.
Første inntrykk av Black Swan var bra, og jeg forsvant helt inn i filmen, og ventet på at det skulle komme avsløringer om hva som egentlig foregikk. Det varte og det rakk, og plutselig skjønte man ikke lenger hva som var virkelig i filmen og hva som ikke var det. Filmen nærmet seg slutten og ingenting gikk opp for meg, men jeg hadde alle mulige teorier svirrende i hodet. Da rulleteksten plutselig dukket opp satt jeg fortsatt igjen med spørsmålet, hva var det som egentlig skjedde?Jeg hadde lest flere blogginnlegg hvor det ble påstått av man skjønner det når man ser slutten. Hæ, hva skulle jeg skjønt nå? Så klart var det en del åpenbare ting, men fortsatt mange spørsmål jeg satt igjen med.
Irritert og nysgjerrig begynte jeg å google rundt etter filmanmeldelser, hvor alle hadde forskjellige teorier. Først da gikk det opp for meg. Hvor mange filmer har jeg ikke dratt med meg i sengen, og klappet igjen pc lokket så fort den er ferdig, og sovnet? Hvor mange filmer lar deg sitte igjen etterpå for å legge sammen bit for bit. Min konklusjon er som følgende; Filmen gir deg ingen nøyaktige svar, den lar deg selv skape din egen tolkning av hva som skjedde. Og en film som lar deg gruble så mye, kan da umulig være dårlig, eller hva?

Sett den?

12 kommentarer

nei, men har lyst :):

Mildrid Vedvik

15.feb.2011 kl.19:48

Jeg har ikke sett den.. sett bare halve filmen..slutten..jeg syntes den var dårlig og ikke hadde noe spesiell mening, ikkenoe film for meg for å si det sånn xD foretrekker heller å se to på rømmen da ass :P

ezel - helene og michelle

15.feb.2011 kl.19:49

nei :s

Elisabeth Aaslund

15.feb.2011 kl.20:10

Jeg har konnkuranse på bloggen min, være med?

Muffkid

15.feb.2011 kl.20:14

Har ikke sett den ennå, men har planer om å gjøre det. Det er nok en slik film som man ikke legger merke til alt med en gang fordi det er små brikker spredd og gjemt gjennom hele handlingen. Anbefaler deg å se den igjen om du fortsetter å gruble, for det hjelper som oftest :]

Sofie

15.feb.2011 kl.20:36

Hmm.. interessant. Har tenkt litt på å se den, men innbiller meg at den blir litt for komplisert. Jeg liker å slappe av og kose meg med film uten å måtte tenke altfor mye :)

martenordberg

15.feb.2011 kl.21:10

Har sett den, synes den var råbra! :D

Berit Amanda

16.feb.2011 kl.02:53

Hehe, det er så irriterende når folk sier at man skjønner det på slutten, spesielt hvis slutten ikke har noen åpenbar forklaring :p Er den kanskje ikke verdt å gå på kino for?

Maren

16.feb.2011 kl.14:19

Jeg har ikke sett den, men har syyyyykt lyst :))))

kjerstielise ♛

16.feb.2011 kl.15:19

Bra skrevet! Jeg klarer ikke se slike filmer engang jeg, forstår vanligvis ikke hint, og må ha alt inn med t-skje, hehe :)

kjerstielise ♛

16.feb.2011 kl.19:44

Sv: Ja, sånne ting kan jeg legge merke til! :)

Elizabeth

19.feb.2011 kl.23:44

Det tenkte eg også når filmen var slutt; "hva skjedde egentlig..." Men det var en utrolig bra film da :)

Skriv en ny kommentar

Lilli

Lilli

22, Drammen

Blogger om livet med MS, Shopping, dyrehagen, meninger etc.bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits