Jeg savner det blogging en gang var..

Jeg savner hva blogging var før hele blogg hysteriet satt i gang, hva blogging var før topplister kom, hva blogging var før bloggshouten kom, og ikke minst hva blogging var før det hele ble en eneste kamp om lesere, topplisten, og kommentarer.
Det er så umotiverende å drive en blogg, fordi man selv har lyst til det, når man får kommentarer fra hjerndøde bloggere (beklager, men jeg finner ikke andre ord for dere!!) som ?fin blogg, kommentere tilbake på min? <3<3?
Skriver man en tekst på mer enn 3 linjer, kan du banne på at 90% av de som er innom ikke leser innlegget. Dermed blir det en haug med unødvendige kommentarer, fordi dere bare fisker etter å få kommentarer tilbake. Ikke misforstå, jeg liker kommentarer, men det ville vært fint om du leser innlegget også, for ellers blir hele vitsen borte.
Jeg ble selv en av disse en gang, og begynte å legge ut enklere innlegg for dere hjernedøde bloggere,  men jeg kom til fornuften til slutt. Og jeg merker at både leser antall og kommentarer har gått drastisk ned. Man skulle tro at folk skjønte det at hvis man ikke klarer å lese en tekst, er ikke blogging noe for deg heller.
Det er vel bare å innse det.. Blogging kommer aldri til å bli det samme som det en gang var.

13 kommentarer

Silje Helen

17.mar.2011 kl.16:28

Jeg er faktisk helt enig i det du skriver. Om de hadde fjerna topplisten/e så hadde alt blitt så mye bedre ;)

Trine og Stine

17.mar.2011 kl.16:31

Det er ganske kjipt ja.. :( Folk kommenterer bare for å få tilbake, vitsen med innlegget da er lik 0 .. Synes at alle som blogger, burde tenke på å kommentere hos andre sånn de vil ha kommentarer og hvert fall lese innlegget! :)

-Trine

Silje

17.mar.2011 kl.16:36

Heeelt enig! Jeg husker når folk blogget om dagene sine, og når de blogget for vennene sine og kanskje de som faktisk hadde funnet bloggen av seg selv.

Fint innlegg!:)

Cathrine

17.mar.2011 kl.16:46

Helt enig. Det er dumt det er blitt som det har blitt. Men jeg har funnet ut at jeg bare hever meg over det. Men vurderer å bytte bloggplatform nå, slik at jeg lsipper disse topplistene osv

almighty

17.mar.2011 kl.17:21

Ja, er og lei alle disse smårollingene som kommenterer for å reklamere for seg selv :(

Vi får håpe at ting blir kjekkere igjen snart :)

Har du det bra for tiden? Med tanke på alt :)

Marianne

17.mar.2011 kl.17:49

Enig!

Og jeg leste hele teksten.. :-P

Elin Slåen

17.mar.2011 kl.21:09

Jeg har bare blogget siden februar, og jeg forstår akkurat hva du mener.. Likevel blir jeg ikke sjokkert- nå jeg ser alderen på de som fisker etter kommentarer..

Men, det hadde vært greit om man kunne blogge uten at alle forventer at man skal ha flest mulig lesere på en dag :)

Almighty

17.mar.2011 kl.21:43

SV: Takk :D

og ja....det stemmer dette med at toppbloggerne skal bli betalt - men dette er noe de kan "reservere seg mot" hvis de ønsker...

Lurer på om det er lov å "lokke" på den måten... =O

"Sofie"

18.mar.2011 kl.10:53

Helt enig! Jeg leser bloggen din fordi du har, og blogger om MS. Syntes usankelige kommentarer er kjedelig, og bryr meg ikke om topplister. Men syntes du er flink til å blogge :)

Casandra

19.mar.2011 kl.14:38

Man kan jo alltids håpe på at det blir det en gang i fremtiden igjen :)

Benedikte

20.mar.2011 kl.23:11

ENIG! Du tok vell ca ordene ut av munnen på meg der, ja ..

Kine Tømmerdal

29.mar.2011 kl.14:08

Nå ble det mye kommentarer her, men jeg måtte bare si meg enig. Det er tragisk! Jeg mener at man ikke bør kommentere på blogger om man ikke har noe ærlig å komme med, noe man virkelig mener liksom. Blir for dumt når folk ikke engang klarer å lese en tekst på 3 setninger, der all info de spørr om står.... Bloggingen har blitt litt ødlagt i mine øyne.

Elizabeth

29.mar.2011 kl.15:34

Enig i mye av det du skriver her :) Eg leser alltid innleggene før eg kommenterer, men det er dessverre ikke alle som gjør det.. Ganske irriterende i grunn :/

Skriv en ny kommentar

Lilli

Lilli

22, Drammen

Blogger om livet med MS, Shopping, dyrehagen, meninger etc.bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits