Sykehus besøk

Ingenting er galt, bare vært på kontroll time.
Endelig fått svar på at jeg ikke trenger å søke fylkeslegen om tillatelse til å kjøre opp, så nå er det bare å fortsette.
Kjøretimene har vært satt på is ett par uker nå, for det er jo lite vits i å betale en hel haug, om jeg må søke fylkeslege og får ett nei.

Har valgt å fortsette på Betaferon sprøytene. Det å gå over til Copaxone, som settes hver dag er ikke aktuelt før hele meg blir dekket av prikker. Jeg setter virkelig pris på den annenhver dagen jeg har fri.
Vurderte Avonex, siden den bare settes en gang i uken, men det var helt til jeg klarte å google opp ett bilde her om dagen, av sprøytespissen sammenliknet med den str jeg allerede går på. Nålen var over dobbelt så lang, så ellers takk..

Ellers sliter jeg en del med at kroppsdeler "sovner", altså prikking, har lett for å strekke ting innvendig om jeg gjør brå bevegelser, og kramper i ribbeina som sier ifra når det er nok tidligere enn hva det gjorde før. Nå har jeg i allefall fått resept på noe som skal hjelpe på kramper/iling. Nå googlet jeg akkurat navnet på resepten, herregud hva er det egentlig jeg har fått!

3 kommentarer

Kan ikke være noe særlig å måtte ta sprøyter så ofte. Syns du er flink jeg :)
Så bra du får lov til å kjøre opp, i hvertfall! :)

MaddeBrevik

30.mar.2011 kl.23:29

Tusentakk for kommentaren! ;D

Skriv en ny kommentar

hits